Βόλλευ
+11
OSFPTONY❼
Giannis1
pgeotis3
terminator
rangers_3_
ΜitσοC
Kimi Raikkonen 2007
Chuck Nurris
ΜΗ ΜΕΛΟΣ
GeorgeAEL
paokfanatic
15 απαντήσεις
:: Διαφορα :: Άλλες διοργανώσεις
Σελίδα 8 από 11
Σελίδα 8 από 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Βόλλευ
E ντεαξει ρε,σε κλειστο που να το βαλουμε το μεγαλο πανο,ηταν καθαρα στα μετρα του γηπεδου!
pgeotis3 έγραψε:E ντεαξει ρε,σε κλειστο που να το βαλουμε το μεγαλο πανο,ηταν καθαρα στα μετρα του γηπεδου!
Οκ, οκ...
Πάντως, αν ήταν ανοιχτό θα κάνατε τόσο μεγάλο ?
E νταξει ποιος ο λογος?
Και αυτο το μεγαλο που εχετε εσεις δεν με εντυπωσιαζει πολυ,ενω για δες αυτο που εχω στη υπογραφη μου ποσο καλο ειναι!
Και αυτο το μεγαλο που εχετε εσεις δεν με εντυπωσιαζει πολυ,ενω για δες αυτο που εχω στη υπογραφη μου ποσο καλο ειναι!
pgeotis3 έγραψε:E νταξει ποιος ο λογος?
Καλύτερο είναι της ΑΕΛ...το δικό σας είναι μια σταλιά !!!
Ζήτημα να 'ναι 10x10.
Τι 10χ10...μετρα??
Καλα πας καλα,ξερεις ποσο μεγαλo υψος εχει η σκεπαστη,εδω δεν φαινεται αλλα οταν εισαι στο γηπεδο,και συγκεκριμενα αυτη τη Κυριακη το φερανε το πανο ηταν τεραστιο!!
Καλα πας καλα,ξερεις ποσο μεγαλo υψος εχει η σκεπαστη,εδω δεν φαινεται αλλα οταν εισαι στο γηπεδο,και συγκεκριμενα αυτη τη Κυριακη το φερανε το πανο ηταν τεραστιο!!
pgeotis3 έγραψε:Τι 10χ10...μετρα??
Οκ, άντε να είναι 20x25 μέτρα περίπου...παραπάνω όχι !
Άμα είναι αυτό 25 μέτρα, τότε το δικό μας πόσα μέτρα είναι ? 1000 ???
Γ.Σ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ !!!
Kimi Raikkonen 2007- Αριθμός μηνυμάτων : 2358
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2009
Τόπος : Αθήνα
Το πρόγραμμα:
Τρίτη 23/3
19.00: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0
19.00: Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 3-0
Τετάρτη 24/3
19.00: ΕΑΠ Λουξ - Λαμία
19.00: Ηρακλής – Άρης (NOVASports)
Σήμερα όπως βλέπετε η συνέχεια..
Το Σάββατο επίσης στις 18:30 διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ - ΟΣΦΠ στο Τροκαντερό..
Απευθείας μετάδοση από την ΝΕΤ.
Τρίτη 23/3
19.00: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0
19.00: Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 3-0
Τετάρτη 24/3
19.00: ΕΑΠ Λουξ - Λαμία
19.00: Ηρακλής – Άρης (NOVASports)
Σήμερα όπως βλέπετε η συνέχεια..
Το Σάββατο επίσης στις 18:30 διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ - ΟΣΦΠ στο Τροκαντερό..
Απευθείας μετάδοση από την ΝΕΤ.
19:00 Ηρακλής - Άρης 17-10
19:00 ΕΑ Πατρών - Λαμία 11-13
Σύμφωνα με το goalday...
Στο 1ο σέτ είναι και τα δύο..
19:00 ΕΑ Πατρών - Λαμία 11-13
Σύμφωνα με το goalday...
Στο 1ο σέτ είναι και τα δύο..
ΕΑΠ - ΓΣ ΛΑΜΙΑ 0-2 !!!!
22-25
20-25 !!!
ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
22-25
20-25 !!!
ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
ΕΑΠ - Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ 2-3
0-1 : 22-25
0-2 : 20-25
1-2 : 25-15
2-2 : 26-24 ( ! )
2-3 : 14-16 ( !! )
Αυτα ειναι.Παμε για 1 νικη σε δυο αγωνες,για την προκριση!!!
0-1 : 22-25
0-2 : 20-25
1-2 : 25-15
2-2 : 26-24 ( ! )
2-3 : 14-16 ( !! )
Αυτα ειναι.Παμε για 1 νικη σε δυο αγωνες,για την προκριση!!!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Χριστόπουλος – που από το τρίτο σετ έβγαλε το σακάκι του, είδε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία (τότε ήταν που βγήκε από τα ρούχα του… υποστηρίζοντας στη φάση ότι η μπάλα ήταν «άουτ», ενώ ο διαιτητής έδωσε «μέσα») στο 7-8 στο τάϊ – μπρέικ και για το υπόλοιπο παιχνίδι, χρέη πρώτου προπονητή εκτελούσε ο Αντώνης Γεράνιος, συνεργάτης του.
H Λαμία έχει το πρώτο χέρι πλέον..
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ νίκησε 3-0 τον Αρη..
paokfanatic έγραψε:Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Χριστόπουλος – που από το τρίτο σετ έβγαλε το σακάκι του, είδε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία (τότε ήταν που βγήκε από τα ρούχα του… υποστηρίζοντας στη φάση ότι η μπάλα ήταν «άουτ», ενώ ο διαιτητής έδωσε «μέσα») στο 7-8 στο τάϊ – μπρέικ και για το υπόλοιπο παιχνίδι, χρέη πρώτου προπονητή εκτελούσε ο Αντώνης Γεράνιος, συνεργάτης του.
Και αυτο ειναι αδικια;
Οι διαμαρτυριες πληρωνονται..
Μα και αδικια να ηταν , ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ακομα και αν η νικη δεν οφελησει στην ομαδα για την προκριση,αυτη η εμφανιση ειναι που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα αμφισβητησει!
Για αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ!!!
ΛΑΜΙΑ ΓΕΡΑ Η 4ΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ....
Ανδρεόπουλος: «Φαβορί παραμένει η ΕΑΠ»
Η Λαμία έκανε το «μπαμ» στην πρώτη φάση των πλέι οφ, κερδίζοντας στην Πάτρα την ΕΑΠ με 3-2 σετ, αλλά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξεκαθάρισε πως παρά τη νίκη, φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά, είναι οι αντίπαλοι! Από την άλλη, ο Γιώργος Χριστόπουλος παραδέχθηκε πως... «δεν ήμασταν στο γήπεδο».
«Οι δυο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος, έγινε σπουδαία μάχη αλλά πιστεύω ότι κλειδί για εμάς ήταν ότι κρατήσαμε στην υποδοχή. Η ομάδα της Πάτρας είναι πολύ μεγάλη, έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά ακόμα δεν τέλειωσε τίποτα. Ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη, φαβορί είναι η ομάδα της Πάτρας και όλα είναι ανοιχτά μέχρι τον τελευταίο πόντο», δήλωσε ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
Ο πασαδόρος της Λαμίας, Γιάννης Χαριτωνίδης ζήτησε συγνώμη για την ενέργεια του στο 4ο σετ όταν σε μια μικρή διακοπή γύρισε από τον πάγκο της ομάδας του και έβρισε με τη φράση άντε γαμ? φίλαθλο! «Ήταν λάθος μου, πρώτη φορά στην καριέρα μου έκανα κάτι τέτοιο» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν έπρεπε να απαντήσω στην κερκίδα και ζητώ συγνώμη από το φίλαθλο κοινό της Πάτρας για την ενέργεια μου. Ήταν μια απερισκεψία. Δεν γνωρίζω τον φίλαθλο που έβρισα, υπάρχει όμως το ελαφρυντικό για το ότι έγινε-έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής με αποτέλεσμα να ξεφύγω».
Από την ΕΑΠ Λουξ, ο Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Για 2 σετ δεν ήμασταν στο γήπεδο και βρεθήκαμε πίσω αλλά στη συνέχεια μπήκαμε πιο δυνατά, όμως εδώ πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με την Λαμία. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι με αυτή την ομάδα να έχουμε παράπονα με την διαιτησία και το είδαμε αυτό μετά το 2-0 σετ όπου μπήκαμε διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν να πετύχουμε αυτό που μπορούμε. Φοβόμουν πριν από την έναρξη του αγώνα το παιχνίδι αφού δεν είναι δυνατόν να μας παίζει ο ίδιος διαιτητής ο οποίος μας είχε παίξει στο πρωτάθλημα στην Λαμία και είχε τιμωρηθεί. Πιστεύω ότι τα σφυρίγματα των διαιτητών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και είναι κρίμα για το Ελληνικό βόλεϊ».
Ο πασαδόρος της πατρινής ομάδας Αντρέι Ζέκοφ τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στα λάθη των διαιτητών αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι δεν παίξαμε πολύ καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα παίξουμε για την φάσης 5-8 αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια και θα παίξουμε καλύτερα. Απλά πρέπει να το πιστέψουμε πιο πολύ».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10632&subid=2&pubid=7516381
Η Λαμία έκανε το «μπαμ» στην πρώτη φάση των πλέι οφ, κερδίζοντας στην Πάτρα την ΕΑΠ με 3-2 σετ, αλλά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξεκαθάρισε πως παρά τη νίκη, φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά, είναι οι αντίπαλοι! Από την άλλη, ο Γιώργος Χριστόπουλος παραδέχθηκε πως... «δεν ήμασταν στο γήπεδο».
«Οι δυο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος, έγινε σπουδαία μάχη αλλά πιστεύω ότι κλειδί για εμάς ήταν ότι κρατήσαμε στην υποδοχή. Η ομάδα της Πάτρας είναι πολύ μεγάλη, έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά ακόμα δεν τέλειωσε τίποτα. Ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη, φαβορί είναι η ομάδα της Πάτρας και όλα είναι ανοιχτά μέχρι τον τελευταίο πόντο», δήλωσε ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
Ο πασαδόρος της Λαμίας, Γιάννης Χαριτωνίδης ζήτησε συγνώμη για την ενέργεια του στο 4ο σετ όταν σε μια μικρή διακοπή γύρισε από τον πάγκο της ομάδας του και έβρισε με τη φράση άντε γαμ? φίλαθλο! «Ήταν λάθος μου, πρώτη φορά στην καριέρα μου έκανα κάτι τέτοιο» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν έπρεπε να απαντήσω στην κερκίδα και ζητώ συγνώμη από το φίλαθλο κοινό της Πάτρας για την ενέργεια μου. Ήταν μια απερισκεψία. Δεν γνωρίζω τον φίλαθλο που έβρισα, υπάρχει όμως το ελαφρυντικό για το ότι έγινε-έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής με αποτέλεσμα να ξεφύγω».
Από την ΕΑΠ Λουξ, ο Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Για 2 σετ δεν ήμασταν στο γήπεδο και βρεθήκαμε πίσω αλλά στη συνέχεια μπήκαμε πιο δυνατά, όμως εδώ πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με την Λαμία. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι με αυτή την ομάδα να έχουμε παράπονα με την διαιτησία και το είδαμε αυτό μετά το 2-0 σετ όπου μπήκαμε διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν να πετύχουμε αυτό που μπορούμε. Φοβόμουν πριν από την έναρξη του αγώνα το παιχνίδι αφού δεν είναι δυνατόν να μας παίζει ο ίδιος διαιτητής ο οποίος μας είχε παίξει στο πρωτάθλημα στην Λαμία και είχε τιμωρηθεί. Πιστεύω ότι τα σφυρίγματα των διαιτητών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και είναι κρίμα για το Ελληνικό βόλεϊ».
Ο πασαδόρος της πατρινής ομάδας Αντρέι Ζέκοφ τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στα λάθη των διαιτητών αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι δεν παίξαμε πολύ καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα παίξουμε για την φάσης 5-8 αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια και θα παίξουμε καλύτερα. Απλά πρέπει να το πιστέψουμε πιο πολύ».
paokfanatic έγραψε:Ανδρεόπουλος: «Φαβορί παραμένει η ΕΑΠ»
Και εγω αυτο δεν λεω;Αλλα σημασια εχει η νικη.
σημερα ειναι ο τελικος Βολευ ανδρων.ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.εγω φυσικα ειμαι με τον ΠΑΟ.μακαρι να κερδισουμε!!!!!!!!!!!
Νικαει ο Ολυμπιακος με 1-0 σετ.Τωρα αρχιζει το 2ο σετ.Παμε ρε τριφυλλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To πήρε ο ΠΑΟ..
Ωραίο παιχνίδι αλλά δεν συμφωνείτε ότι θα ήταν πιο ωραίος ο τελικός με άλλες ομάδες..??
Αλλά τι να κάνουμε η κλήρωση του final for ήταν ολίγον συκέ..
Ωραίο παιχνίδι αλλά δεν συμφωνείτε ότι θα ήταν πιο ωραίος ο τελικός με άλλες ομάδες..??
Αλλά τι να κάνουμε η κλήρωση του final for ήταν ολίγον συκέ..
ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΟ 3-2 ΟΣΦΠ
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΟ 3-2 ΟΣΦΠ
Σημερα οι 2οι αγωνες τον Play off και οι 1οι των play out.
paokfanatic έγραψε:Λαμία 1-3 ΕΑΠ
Στα σημεια,αλλα δεν πειραζει.
Στο τρίτο και... φαρμακερό παιχνίδι της Μ. Πέμπτης (5 μμ, Novasports 3) θα διεκδικήσουν οι συμπολίτες Ηρακλής - Αρης, την πρόκρισή στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, έπειτα από το χθεσινό 3-0 (28-26, 25-20, 28-28) των «κιτρίνων» που ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες.
Απόψε, με διαφορετική ψυχολογία, έπειτα από το Κύπελλο, επιστρέφουν στη μάχη των 2ων προημιτελικών των πλέι οφ και οι «αιώνιοι». Με στόχο τη δεύτερη νίκη τους που θα τους στείλει μια ώρα αρχύτερα στα ημιτελικά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φιλοξενούνται στις έδρες των ΠΑΟΚ (7. μμ, κεκλεισμένων θυρών) και Πανελληνίου (7.30 μμ) αντίστοιχα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Απόψε, με διαφορετική ψυχολογία, έπειτα από το Κύπελλο, επιστρέφουν στη μάχη των 2ων προημιτελικών των πλέι οφ και οι «αιώνιοι». Με στόχο τη δεύτερη νίκη τους που θα τους στείλει μια ώρα αρχύτερα στα ημιτελικά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φιλοξενούνται στις έδρες των ΠΑΟΚ (7. μμ, κεκλεισμένων θυρών) και Πανελληνίου (7.30 μμ) αντίστοιχα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Σελίδα 8 από 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
:: Διαφορα :: Άλλες διοργανώσεις
Σελίδα 8 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης